речник контакт

Poweroff ver. 3.0.1.3

Интересно програмче за манипулација со гасењето на вашиот компјутер.

Зоран Николов

Со ова бесплатно програмче можете брзо и лесно вашиот или некој оддалечен компјутер во рамките на вашата мрежа да го гасите, да го ставате во режим на хибернација или standby, да го гасите мониторот (софтверски) и ред други опции од секцијата Action, а притоа ги имате и опциите за прикажување порака, звук, апликацијава да биде видлива во системскиот панел (сето тоа и повеќе во секцијата Options) и можете да одберете кога таа акција да се случи: веднаш, на точно дефинирано време или откако ќе заврши некој процес.

Програмчето е тука.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »