речник контакт

Sonic The Hedgehog

Супер игричка, римејк на оригиналната Sonic од Sega Mega Drive.

Никола Солев

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »