речник контакт

The FIlmmachine

Софтвер за видео конверзија...

lj lkjl

конвертира од било кој видео формат во двд со опција за вметнување на превод. Единствен недостаток е тоа што бара појака машина... Програмов е freeware и можете да го симнете оттука...[url=members.home.nl/thefilmmachine/]The Filmmachine[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »