речник контакт

Tiesto во Скопје!!!

Конечно, долго очекуваниот светски најбаран DJ Tiesto ни доаѓа во Скопје по втор пат! Повеќе на повеќе.

Зоран Николов

Конечно, долго очекуваниот светски најбаран [url=www.tiesto.com]DJ Tiesto[/url] ни доаѓа во Скопје по втор пат! Многумина првпат го видоа или сфатија дека се работи за многу квалитетен DJ на отворањето на Олимписките игри во Атина 2004, кога пушташе музика во живо пред 70.000 грла народ во самата арена и пред милијарда луѓе што го гледаа отворањето. Детални информации за сите негови идни настапи можете да добиете [url=www.tiesto.com/content/tpl_events.asp?pid=100]оттука[/url]. Картите (како што неофицијално се тврди) ќе бидат околу 599,99 ден. Ќе се отакажам од еден кредит ако треба.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »