речник контакт

Work and Travel in the United States

Четврток на 14.12.2006 со почеток во 18.00 во Хотел Јадран во Скопје, ќе се одржи презентација на програмата на компанијата CCUSA од USA, која овозможува работа на студенти од целиот свет во USA, за време на летните месеци.

Зоран Николов

Work and Travel in the United StatesЧетврток на 14.12.2006 со почеток во 18.00 во Хотел Јадран во Скопје, ќе се одржи презентација на програмата на компанијата CCUSA од USA, која овозможува работа на студенти од целиот свет во USA, за време на летните месеци. Во Македонија за оваа година ќе бидат понудени две програми:

*    Work Experience program

*    Camp Counselor Program

Ако сте редовен студент во втора и трета година и сте на возраст од 19-29 години,

\"Why wouldn’t you do this?

You\'re not a student forever

So take the opportunity while

you have the chance!\"

\"BE MORE THAN JUST A TOURIST\"

 

Повеќе информации на WWW.CCUSA.COM

                                    mailto:croatia@ccusa.hr

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »