речник контакт

www.mahatma.ecarta.info

The First Youth Macedonian Antiglobalistic Magazine - \'\'MAHATMA\'\' Издавач е Комитетот за мир, солидарност и антиглобализам, кој работи во склоп на Асоцијацијата „МАGNA CARTA“. T A K E T H E P O W E R B A C K ! ! ! www.mahatma.ecarta.info

lj lkjl

The First Youth Macedonian Antiglobalistic Magazine - \\\'\\\'MAHATMA\\\'\\\' П О Ч И Т У В А Н И, Поради осиромашувањето на духовниот капитал на младата популација и декларирањето на истиот како противзаконски, невалиден и антиевропски; Поради рушењето на културно-општествената прогресија од страна на одредени квазиинтелектуални, малограѓански концепции; Поради перфидните дејанија на разноразните „петоколонашки“ фондации во оваа напатена замја - НИЕ ја известуваме младата слободарска сила во нашава мила и никогаш непрежалена Татковина дека Е ОБЈАВЕН ВТОРИОТ БРОЈ НА ПРВОТО МАКЕДОНСКО ЕЛЕКТРОНСКО СПИСАНИЕ ЗА АНТИГЛОБАЛИЗАМ И ГЕОПОЛИТИКА „М А Х А Т М А“! Издавач е Комитетот за мир, солидарност и антиглобализам, кој работи во склоп на Асоцијацијата „МАGNA CARTA“. T A K E T H E P O W E R B A C K ! ! ! www.mahatma.ecarta.info

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »