Каков е Вашиот став кон одлуката на претседателот Иванов да се аболицираат -ослободат од кривично гонење, сите македонски политичари?


68%
217 гласа
не против сум
20%
64 гласа
вреди да си политичар, заштитен како мечка
11%
35 гласа
да ја поддржувам

Вкупно гласови: 316