Какви се Вашите очекувања за пласманот на Калиопи од годинашниот Евросонг во Стокхолм?


75%
88 гласа
Ќе пее само во полуфинале
16%
19 гласа
Ќе се пласира во финале
8%
10 гласа
Ќе го има најдобриот македонски пласман

Вкупно гласови: 117