Каде одмаравте летово?


21%
118 гласа
до Егеј
11%
63 гласа
до Охридско
10%
58 гласа
на Бабуна
8%
46 гласа
дома пред тв со ер кондишн
8%
46 гласа
на работа
7%
42 гласа
на Јадран
5%
32 гласа
во дворот или на тераса
4%
26 гласа
до Албанија
3%
21 гласа
преку викенд одам до Грција
3%
21 гласа
седам по кафиќите
3%
18 гласа
одам до Папрадиште, Чеплес
3%
17 гласа
на езеро Младост
2%
16 гласа
на Црно море
2%
11 гласа
до Преспанско
1%
9 гласа
до Дојранско
1%
6 гласа
на некој од базените во градов

Вкупно гласови: 550