Колку сте задоволни од „Питијадата“?


32%
76 гласа
не ја посетив
31%
75 гласа
се беше за паметење
27%
65 гласа
најдобра беше музиката
8%
21 гласа
пастрмалијата беше одлична

Вкупно гласови: 237