Како до почист воздух?


50%
120 гласа
со гасификација
31%
75 гласа
со повеќе дрвја во градoт и околината
12%
30 гласа
со филтри на индустриските оџаци
5%
13 гласа
со еколошки автомобили

Вкупно гласови: 238