Дали граѓаните кои добија ослободување од плаќање на сметки за вода, камати и дел од кредити, од јавно осветлување треба да имаат задолжителна општо корисна работа во градот?


73%
65 гласа
да, треба да ги одработат бонусите
26%
23 гласа
не, уште тоа им фали

Вкупно гласови: 88