Каков пласман ќе има македонската претставничка Јана Бурчевска, на годинашнава Евровизија во Киев?


46%
42 гласа
ќе пее само една вечер
26%
24 гласа
најдобар пласман на Македонија досега
26%
24 гласа
ќе влезе во финале

Вкупно гласови: 90