Каква е Вашата куповна моќ (на домаќинствата)?


33%
73 гласа
имаме за плаќање на давачките и храната и толку
19%
42 гласа
лоша
14%
31 гласа
го туркам цел месец
11%
26 гласа
одлична, има за се
11%
24 гласа
работам, а не можам да истуркам една седмица
10%
22 гласа
едвај сврзувам ден со ден

Вкупно гласови: 218