Каква е културната понуда и забавата летово во Велес?


66%
209 гласа
никаква, нула
16%
51 гласа
има по нешто, за сечиј вкус
13%
41 гласа
од што има, одам во други градови
4%
14 гласа
одлична, има се

Вкупно гласови: 315