2017-та е зад нас. Како ќе ја помните?


23%
54 гласа
што поскоро да ја заборавам
23%
54 гласа
имаше и убави и лоши мигови
19%
46 гласа
постар сум за една година
17%
42 гласа
ми донесе многу убави моменти
16%
38 гласа
како и секоја друга

Вкупно гласови: 234