Кој ќе биде новиот светски првак во фудбал?


19%
47 гласа
Хрватска
11%
28 гласа
Белгија
10%
27 гласа
Франција
8%
22 гласа
Бразил
7%
18 гласа
Англија
6%
16 гласа
Русија
6%
15 гласа
Германија
5%
14 гласа
Уругвај
4%
12 гласа
Србија
4%
10 гласа
Португалија
4%
10 гласа
Шпанија
4%
10 гласа
некој друг
3%
9 гласа
Англија
3%
8 гласа
Аргентина

Вкупно гласови: 246