Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?


27%
36 гласа
запоставени, а не направија горди
25%
34 гласа
за прв пат учество, одлични беа
24%
32 гласа
Дадоа максимум
22%
29 гласа
можеа повеќе

Вкупно гласови: 131