Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?


23%
53 гласа
што поскоро да ја заборавам
20%
47 гласа
имаше и убави и лоши работи
19%
45 гласа
како и секоја друга
19%
44 гласа
постар/а сум за една година
16%
38 гласа
ги помнам само убавите моменти

Вкупно гласови: 227