Каде се разладувате овие жешки денови?


27%
125 гласа
дома со климатизер
17%
81 гласа
дома во дворот под сенка
14%
65 гласа
на езеро
10%
49 гласа
одам преку викенд до Егеј
10%
46 гласа
на базен
9%
45 гласа
на Бабуна
4%
22 гласа
на Тополка
4%
20 гласа
на Варадар

Вкупно гласови: 453