Што лани најмногу пребарувале Македонците на Гугл

Македонците најмногу ја „гуглале“ апликацијата „Статс ројал“, реалното шоу ,,задруга,, турската серија ,,мојот син,, ама и пребарувале за Велес??

ТрМр во 2017-та го читале повеќе од 310 илјади посетители

Тие прочитале 1.847.179 текста. Ланската зимата и студот предизвикаа најмногу внимание и читаност. ТрМр ви благодари за довербата

Лани најмалку авионски несреќи во светот

Qantas е чудесна компанија која сообраќа речиси 100 години, а до сега немале ни една несреќа со жртви. Кои авио компании се најбезбедни, кои се најлоши

Македонците без виза можат да патуваат во 112 држави

Германскиот пасош отвара најмногу граници а Авганистанскиот најмалку. Каде е на оваа листа Македонија

Пронајден најдолгиот прост број

Ако сакате да го испечатите овој број, ќе ви бидат потребни 9.000 страници, или тој се протега на 118 километри. Доказот за него одзел 6 дена непрестајна работа на компјутер

Која година е всушност

На Тајланд е 2561 година, во Израел е 5778 година, во Пакистан е 1439 година, во Иран е 1396 година, во Кина е 4716 година... Различни земји користат различни календари

Зошто има годишни времиња, пролет, лето, есен, зима

Причина за појавата на годишните времиња е тоа што оската на ротација на Земјата е наведната под одреден агол (66°33`) во однос на орбитата или патеката на Земјата околу Сонцето

Откриен најстариот скелет на човек на Земјата

Му припаѓа на родот Australopithecus и е стар 3,67 милиони години. Името му е „Мало стапало“.

25 години од првата испратена СМС порака

Испратената порака гласела ,,Среќен Божик,,. Денес 92 отсто од корисниците на паметни телефони и понатаму го користат овој начин на размена на текстуална порака

Пронајден напуштен град во Микронезија, стар со векови

Деновиве првпат се снимени остатоците на мистериозниот древен град Нан Мадол, кој многумина го нарекуваат „Нова Атлантида“.

Квалитетот е тоа што ги враќа клиентите назад, а не продуктите (фото)

,,Користете ги Вашите сетила, за да го оцените квалитетот,, изложба во Маркард за подигнување свеста за подобар квалитет

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »