Внимавајте со интернет и роаминг на мобилните во странство

Пред две години тогашен пратеник се жалел оти платил 355 илјади денари за мобилен додека бил во Грција, за трошење на интернет

Хакирана страницата на локалната власт во Велес

Потпишани се ,,муслиманските хакери,,

Дали помина времето на дотирани телефони во Европа

Времето кога во Европа беше можно многу евтино или бесплатно да се дојде до мобилен телефон при потпишување на нов договор со операторот може наскоро да стане минато

Во Велес профункционира електронскиот катастар

Велешани отсега можат во градот да добијат документ за 26 општини во земјава и не мора повеќе да патуваат за да обезбедат имотен лист од друго место

Алхемичарот од Велес

Шеснаесет годишниот велешанец Александар Солев подолго време работи на два проекти од областа на заштита на животната средина. Истите се без малку револуционерни и ќе значат многу за загадениот Велес

Колибри мотор се вози и по половина век

Моторот на Зоран е атракција за велешани

Сите апарати за мамење на испит

Со кои се средства се служат студентите за да го положат испитот

Популарната ,,жаба,, се тркала по велешките коцки

На големо изненадување во сабота по велешките улици беше виден олдтајмер.

Математичко решение на проблемот: Дознај зошто се уште си сама

Тристановата анализа докажува дека барањето на совршен партнер е залудно

Обука за нови заинтересирани за работа на веб страница

wiki.mk ја збогати страната со интересни и корисни информации од различни области : култура, туризам, значајни личности, објекти, настани

Нова веб страница

Веб порталот www.wiki.mk донесува интересни текстови меѓу другото и за Велес

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »