Сандра со прв спот

Јорданова започна соло кариера

Ќе има фест ама не Велигденски

Третото издание на рок фестивалот Истер фест ќе биде во мај, но овој пат како Велес фест

Со кукли и танц одбележан јубилејот (фото)

65 години Детски градинки Велес

Априли-лили, низ слика (фото)

Како најмладите го разубавеа овој 1-ви април. Во што се тие беа маскирани...

Соната гостин на музичко шоу во Белград

Кога на македонските телевизии нема место за настап, тогаш на гости во Белград

Децата од градинките делеа цвеќе за жените

Цвеќето тие го изработија самите

Маски за Прочка

На конкурсот на средното училиште Коле Неделковски се пријавиле 300 ученици

Велешанка Ризовска е најсилната и најсексипилна пензионерка во Македонија

Душанка овие две титули ги доби на забава на пензионерите во Кавадарци

Предраг Ѓоргиевски доби пежо 107

Велешанецот е добиник на автомобилот од наградната игра на Браво кафе

Бабите по 19-ти пат ги подготвија нивните заборавени блага

Пензионерките од Македонија ги подготвија ,,Блакцата на баба,,

Бети Ѓоргиева ги оценуваше вештите жени, Македонки во Швајцарија

Бети вели дека учесничките ги задржале македонските рецепти и се покажале како одлични натпреварувачки и домаќинки

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »