Питијадата по 11-ти пат во Велес од 10-ти до 12- ти октомври

Гости Прљаво Казалиште, Ареа, Бени и Нон стоп, Дани, Александар Тарабунов но и Наум Петрески, Миле Кузмановски, Ефто Пупиновски, Блага Петреска, Академци, Нино Величковски и велешките групи

Старите спортови ги обединуваат децата

Промоција на традицијата и вредностите кои ги негувале родителите на децата учесници

Сигнаа фигурите, шах може да се игра на отворено

Таблата е нацртана пред Ликовен салон

Прљаво Казлиште на Питијадата!?

Гостите ќе ги забавува и Наум Петрески, но и други учесници..

Ергенската вечер од сладолед победи на ,,Сладоледија,,

За два часа се изедоа 200 литри сладолед на Милина од Прилеп

Распустот заврши, луна паркот замина и Базенот затвора

1-ви септември и учебната година носат промени

Валерија Димовска победи на вториот 5 ФМ талент

Победничката доби можност да сними песна

Најголемиот базен на светот е во Чиле

Има површина од 8 хектари и длабочина од 35м. и десет пати поголем од акумулацијатат Лисиче..

Одмор во Папрадиште, каде орлите се гнездат

Предлог каде да го минете празничкиот викенд, Илинден

Зоран Џорлев со квартетот Македонска душа, и концерт за помнење

Час и половина виртуозот на виолина, изработена од Светозар Богдановски ги пленеше присутните во Амфитеатарот од Младински парк

Вечниот Пајо Патор слави 80-ти роденден

Тој е препознатлив по сината морнарската маичка со бели пруги и вратоврската пеперутка, по неговата несмасност, мрзливост и изблици на лутина - најпознатиот патор на светот - Пајо Паторот наполни 80 години

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »