Војниците и војните лица, против цивилите од градот

По повод 18 февруари, Денот на Меѓународниот сојуз на воени спортови, во Командата за обука во касарната на АРМ во Велес по петти пат се одржаа спортски натпревари.

Животот е маскембал

Деновиве во Македонија се одржаа два големи маскембали или карневали. Во Прилеп и Струмциа, Велес нема.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

АНКЕТА »

Дали Македонија еден ден ќе биде членка на ЕУ?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »