Од среда до сабота по 17 пат Фолклорниот Фестивал

Годнава учесници се 20 фолклорни ансамбли од седум држави

Градскиот базен би започнал со работа викендов

Најавите од надлежните се дека можно е тој со работа да започне на 9-ти или 10-ти јули

Започна големата наградна игра на Жито Маркети “АДРЕНАЛИНСКА ЖИТО АВАНТУРА”до супер вредни награди

Награданта игра ќе трае до 23 јули, 2022 година. Наградниот фонд изнесува близу два милиони денари

Децата од градинките беа мали истражувачи (фото)

Децата покажаа голема умешност и знаење, подготвени од нивните воспитувачи

Нема интерес да го работат Градскиот базен, па јавниот повик пропадна

На објавата за издавање под закуп немало пријавено заинтересирани закупувачи

Бонус игра за online учесниците на ЛОТО 7 и ЏОКЕР

Нашите игри на среќа менуваат животи, не само за добитниците туку и за сите оние коишто се крајни корисници на општественоодговорните цели во коишто се инвестира со секоја нова уплата

Балетското студио „Анабела“ со успешен настап на меѓународен натпревар во Ниш

Членовите на балетското студио Анабела се вратија од Ниш со освоени 8 први, едно второ и едно трето место

Велес доби pump патека (фото и видео)

Тука имаат можност да спортуваат со своите велосипеди, ролери и скејтборди младите сограѓани

Децата од градинките со родителите го одбележаа Светскиот ден на семејството (фото)

Се одржаа и јубилејните 10-ти спортски игри на децата од градинките

Децата од градинките, во светот на бајките, на Први април (фото)

Секое дете во свој филм, приказна, улога

Благцата на баба по 26-ти пат

Се дружеа пензионерки oд 25 градови, манифестацијата имаше и хуманитарен карактер

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »