Нова игротека Trendy kids во Велес за деца и тинејџери (фото)

Игротеката е комплетно опремена со играчки и содржини за забава за деца и тинејџери од најмала возраст до 15 години и за секаков вид на прослави

Пат околу светот на две тркала за четири години (видео)

Ивана Чолаковска и Мануел Торес во сабота се вратија во Македонија. Како беа пречекани кај мотел Македонија

Зошто 1-ви април е ден на шегата

Потеклото на овој ден сè уште се наоѓа под знак прашалник и е тема на дискусија

Трамп доаѓа во Велес

Сака да ги посети газдите на про Трамп сајтовите и да им заблагодари

Сезоната започна на 22 март

Вообичаено, првото капење во фонтаната од Младински парк

Д` Чикс ја препеаја ,,Колку ми значиш,, од Ареа (видео)

Младите велешанки со прв ковер видео

Велешанки победија на традиционална трпеза во Демир Капија (фото)

Со дваесетина јадење беше претставена Гемиџиска маса

Магда Јосифовска е вешта жена за Велес за 2017-та (фото)

Годинава манифестацијата се одржа по 25-ти пат

Зуските стари дури 4.600 години

Луѓето играле џамлии уште во 2.600 година пред нашата ера во Мохенџо-даро, на подрачјето на денешен Пакистан

Благцата на баба по 22 пат (фото)

Манифестацијата за прв пат имаше натпреварувачки карактер, победија штипјанки

Конечно, симната забраната за емитување македонска музика на ЗМП

Од петок по радио и тв станиците може да се пушта македонска музика

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »