Стереотипови live!!

Како беше на концертот на Стереотипови во Кастро во Скопје?

Стереотипови со концерт во Скопје

Стереотипови или Членот, Пинтелот, Роберт и Данчо, во живо, во Скопје, во Кастро.

Вешта жена на Велес е

Даниела Ѓореска со масата наречена „Богородица“

Ѓоко Танески победник на Скопје 2010 и ќе пее на Евросонг

Ѓоко Танески е победник на Скопскиот фестивал национален избор за песна на евровизија „Евросонг 2010“.

Војниците и војните лица, против цивилите од градот

По повод 18 февруари, Денот на Меѓународниот сојуз на воени спортови, во Командата за обука во касарната на АРМ во Велес по петти пат се одржаа спортски натпревари.

Животот е маскембал

Деновиве во Македонија се одржаа два големи маскембали или карневали. Во Прилеп и Струмциа, Велес нема.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »