Вале Гулабица се враќа со нов хит

Не верувај на мажите препорачува велешката фолк ѕвезда, која жали што не е дел од Питијадата

Велешки специјалитети во Вкусот на традицијата

По кулинарското шоу, со национални специјалитети гостуваа жените од Велес, Живка, Спасија, Неделка кои подготвија стари јадења

Миле Кузмановски и Црвена Јабука за Питијадата!

10-тата манифестација ќе се одржи на 1-ви, 2-ри и 3-ти ноември, на улица Благој Ѓорев

Тренинг, за храбрите (фото)

По карпите на Јакупица кон врвот, хоби за храбите велешани

Промовирана планинска патека од Папрадиште до Солунска глава ( фото)

Долга е пет часа одење преку Јакупица и Даутица. Низ фотографија неповторливата есенска слика на овој дел од Македонија

Агата победи на натпреварот за Државно првенство ( фото)

Учествуваа 100-тина кучиња кои се натпреваруваа во 10-тина категории

Државно првенство на расни кучиња во Велес 2013

Ќе се одржи на 21 септември во Градскиот парк

Забава има и на Пиволенд во Скопје

Од вечерва среда до недела многу гости и на Пиволенд

Масимо Савиќ, Кирил Џајковски, Фрајле и Синтезис на Тиквешкиот гроздобер

Ако сте за забава следниот викенд ќе ја има во Кавадарци

Алфа и Омeга cо нова песна

Тие снимија и видео клип за нумерата

Невестата од сладолед победи на седмата Сладоледијада

Ова летно освежување кое го имаше во изобилство на оваа манифестација, се изеде во вкупна количина од 200 литри. Победникот беше решен со гласање од страна на присутните, не по вкус, туку по изглед.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »