Светот низ фотографија 18-25.05.2020

фудбалската топка во Германија се тркала а наместо публика фотографии од гледачите, како се пие кафе во Рим и Барселона во услови на ковид-19,светот ги попушта мерките за заштита од корона вирусот

Светот низ слики 11-16.05.2020

Светот ги олабавува мерките на заштита од ковид-19,одбележување на 12 мај светскиот ден на медицинските сестри, одбележување на 9 мај денот на победата над фашизмот, животните во услоови на корона вирусот

Светот низ слики 04- 10.05.2020

во Русија има храм пештера кој е од вар, како се применуваат мерките за заштита од ковид 19 во рестораните, танчарките во Тајланд ставија везири, индиски полицаец тепа граѓанин кој не држи растојание

Светот низ слики 27.04-03.05.2020

како се одбележа 1-ви мај под закана од ковид-19, желка славеше стоти роденден, животни го освоија просторот каде живе човекот,

Светот низ слики 21 -26.04.2020

Животот во светот под ковид-19

Светот низ слики 13-20. 04.2020

Живот под ковид-19, во соборниот храм во Скопје само претставници на медиумите, животните во услови на намален социјален живот

Светот низ слики 06-12.04.2020

Пусти се градовите низ светот, во Африка се чека за храна и вода, животните ги освоија градовите, во Италија пак се сруши мост

Светот низ слики 30.03-05.0.2020

Животот во светот под закана од корона вирусот, празни се улиците на големите градови, животни се населија во помали гратчиња откако животот замре, споменици добија заштитни маски

Светот низ слики 23-29.03.2020

Како светот живее под опасност од корона вирусот

Светот низ слики 16-22.03.2020

Земјотресот што силно го погоди утрово Загреб -Хрватска,242 години старо дрво во Хрватска, рибарите на фестивал во Нигерија,последиците од корона вирусот по животот во светот

Светот низ слики 09-16.15.2020

животот по светот со корона вирус, на коњските трки во Лондон каде главни се женските шешири

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »