Светот низ слики 03.12.- 09.12

Што се беше интересно а не беше ударно, во светот во седмицата што измина

Семеен имот, како oд бајките

Семејство Салај од Грабовница, употреби 1,3 милиони светлики за убава атмосфера

Светот низ слики 25.11 - 02.12

Египеетскиот билдер има најголем бицепс на светот, азијска мода, танчерки или ранчерки од Куба, баба стара 82 години вози автомобил стар 103, како е украсена внатрешнста од Белата куќа,

Празници се ближат

Како изгледа Велес на помалку од месец дена пред Нова Година. Скромно

Светот низ слики 19.11 - 25.11

Македонија обоена во албанското знаме а Косово во американското Зошто, во близина на Белград свештеникот во исто време закажал и свадба и погреб, кој добил предност, процвета нагјолемиот цвет на светот кој не мириса туку смрди,

На Велес со љубов

Како го овековечи Велес професионалниот фотограф Ангел Георѓиев

Велес во магла

Магливо претпладне во градот, фотографирано од блиските ридови

Есенска понуда на велешкиот пазар

Невообичаена понуда за овој период од годината

Светот низ слики 12.11 - 18.11

Што светот гледаше изминатите седум дена а не беше главна вест. Кој се најјаките мажи на светот,како изгледа светот во магла,која е кола на годината, во Белградската зоолошка се роди бебенце од 40-тина кг.најскапото сирење на светот е од магарешко млеко, трка на штикли

Светот низ слики 24

Во кои се простории гласаа американците на изборите, како беа облечени,во Рим пет илајди млади танцуваа на Гангнам стајл,што се мајстор може да изработи од меур од сапуница

Иновации и авторски дела

Во рамките на Којничките средби интересна несекојдневна изложба.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минувате слободното време за освежување летово, додека сте во Велес?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »