Снег до гуша, и повеќе

Како ЈП Македонија пат го чистеше снeгот на патот до ски центарот Кожуф

Велешките ракометар(к)и со поддршка за македонските репрезентативци

Членовите на РК Борец и Леов Бартек ја следеа средбата Македонија Србија со помош на општината

Сепак ќе го пливаат

Вардар пред Водици дотече

Ќе го пливаат или ќе го газат

Годинава за Водици Вардар со низок водостој

Ланската 2011 години низ слики ( втор дел)

Втората половина од ланската година, низ слика

Ланската 2011 години низ слики ( прв дел)

За настаните кои предизвикаа најмногу интерес кај поосетителите на ТРМР ( сега со слики)

Зимата го донесе и снегот

Почетокот на зимата најавен со првиот годинешен снег

Се пресекоа тополите покрај Вардар

ЈКП Дервен смирува дрвјата се стари

Вардар една година потоа

Лани ов време не поплави, годинава реката безмалку пресуши

За потокот повторно

До кoга ваквата слика ќе биде секојдневица за жителите на Потокот

Со Сораја и виното е послатко

Само да не се задушите...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »