Светот низ слики 07.07 - 13.07

Вилата на швајцарскиот фудбалер Блерим Џемаили во Боговиње, Ѓоковиќ и Димитров играат тенис легнатни по земја, Памплона борба со бикови, ревија на невестински фустани во Милано

Светот низ слики 30.06-06.07

Настани кои се најдоа на ударните вести ама не беа први

Светот низ слики 23.06-29.06

Со тапија- најгрдото куче на светот, најбистрото езеро на светот, како изгледа одблизу Марс, фестивал на светлото во Белгија

Светот низ слики 16.06 - 22.06

Какви се шапки се носат на коњските трки во Англија, на 16 јну во Естонија падна снег, мода ала франга во македонија, чадори ја покрија улицата во Струмица, најголемото џезве на светот е Босанско

Како се градеше салата 25 мај (фото)

Градена е во периодот 1977/82 и е дело на архитектот Нешов

Светот низ слики 09.06 - 15.06

Фудбалот го врти светот, био парк во Монтреал, кралицата Елизабета слави 88 роденден,

Светот низ слики 02.06 - 08.06

Големи крузери пловат по Јадранот, ретки птици конечно на фотографија, Јоксимовиќ се дружеше со децата од згрижувачки семејства од Скопје, Надал доби торта оти го славеше роденденто и го освои Ронал Гарос

Светот низ слики 26.05 - 01.06

изложба на олд тајмери во Скопје, избор на најмустаќ во Европа, во центарот на нови Сад се игра хокеј, пожарна пропадна среде пат

Светот низ слики 19.05 -25.05

Светот се воодушевува на цвеќето на разни саеми, Балканот се дави во поплави, каде се бразилците играат фудбал

Светот низ слики 12.05 -18.05

спорт, кан, уметност, моќ, сила. Што интересно се случуваше изминатата седмица

Отворено APEX CASINO во Велес (фото)

Ова е 11-то во Македонија и дел од ланецот казина низ Европа

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

АНКЕТА »

Дали користите велосипед во Велес?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »