Кој Ве информира, сите на едно место

На едно место, што е реткост, за Божик се собраа новинарите од Велес

Светот низ слики 31.12 - 06.01

Светот на преминот помеѓу двете години, не ја пречекуваше само Новата 2013, имаше и други настани

Време е за веселба

Новогодишните и Божикни празнувања се време за радости. Но годината што замина е уште една бројка плус во животот на секој од нас, за тоа сведочи огледалото и тркалото на животот

Како светот ја пречека 2013 година

Сиднеј и Лондон не штедеа. Празник за очи како во светските метрополи беше дочекана Новата година

Светот низ слики 23.12 - 30.12

Нова Година, Божик,снег, плажи...

Велес во Новогодишно руво, наградените за украсување

Кaко изгледа градот во Новогодишна илуминација, кои се наградените за најдобар двор, тераса, излог.

Светот низ слики 17.12 - 23.12

Светот го очекува Дедо Мраз и за други нешта од убавата страна на живеењето

Светот во предновогодишно и Божикно расположение

Кратка прошетка, како изгледаат некои делови од светот пред Божик и Нова година. Блескаво и сјајно

Светот низ слики 10.12.- 16.12

Во лондон е најголемиоТ сеф со злато на светот, кАде има 4,1 тон, во италија испекоа пица тешка 22 тони со пречник од 40 метри, на Титан НАСА сними речен тек, рок концерт 12 12 12 со познати светски музичари

Што се создаде снегот и ниските температури

Интересни креации, кои заслужуваат внимание

Во бело, во бело

Кој победи во оваа свадбарска тепачка со снежни топки?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

АНКЕТА »

Дали ВАР технологијата воведена на ова СП во фудбал, придонесе тоа да биде поправедно?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »