Светот низ слики 08.07 - 14.07

Ѓоле наместо тенис вози трактор, автомобилто ан Фанѓо продаден за 20 милиони фунти, најголемата јахта на светот се продава за 460 милиони евра,

Дамјанов, мајсторот по делата се познава,

Што ни остави Андреја Дамјанов во аманет, неговите позначајни дела

Нашето маалско гранапче, во центарот на градот

И долен и горен веш и патлиџани, се на едно место

Светот низ слики 01.07-07.07

Што беше интересно изминатите седум дена а не беше на насловните страници

Светот низ слики 24.06 - 30.06

Во чие друштво и каде Меси го славеше неговиот 26 роденден, Гвардиола во новото германско друштво, што барат куче и сокол на тенискиот рурнир во Вимблдон, рели ама на стари автомобили, рели но на едреници

Се што имам, носам со себе

Беглаците од воените жаришта што понесоа при бегството од родното огниште

Гостинот од Романија и ткае на разбој и плови по Вардар

Градоначалникот на Слобозија ги покажа неговите знаења

По 15-ти пат заплови гемијата од Вардарската регата ( фото)

Меѓу стотината учесници и д-р Никола Стојанов првиот претседавач на парламентарното собрание на самостојна Македонија

Светот низ слики 17.06 - 23.06

Настани кои беа актуелни во светот ама не од првата страница

Црно бело во боја, за разделба (фото)

Децата од градинките со завршна приредба

Светот низ слики 10.06 - 16.06

Светот низ фото објективот изминатите седум дена, настани кои не беа ударни но се интересни

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »