Светот низ слика 14.03 - 20.03

Не секогаш победува тореадорот во борбата со бикот, заврши скијачката сезона, како се вози велосипед низ Јужна Африка, одбележан ирскиот празник Св. Патрик, Пула затемнета за Спас на планетата Земја

Светот низ слика 07.03 -13.03

со 105 години трчаше 60 метри на СП за ветерани, заплови најголемиот крузер на светот, одрони на патот Кочани -Каменица, гром удира во островот Св. Стефан, како пеш се стигнува до Островот Св. Никола

Светот низ слика 28.02 - 06.03

Актерите на Драмски од Скопје и кога нема струја ги играат претставите, модна недела во Милано, јајце од кокошка за Гинис, на ден повеќе за одбојка се играше на брод, хокеј на мраз на замрзнато езеро

Прегратки за војниците од најблиските (фото)

Моментот на честитање кога се станува војник

Светот низ слика 22.02 -28.02

Борби на коњи-некде во Кина, ноќ на фенерите во Задар, Косовските парламентарци со заштитни маски на седница, во Нови Сад редица од стотици метри на пациенти кои чекаат на ред..

Светот низ слики 15.02 -21.02

Бакнеж долг 69 минути во Врњачка бања, Ратевските бамбурци, како се гласа во Уганда, вакцинација во Пакистан, бел був во Зрењанин,свиња со лик на овца...

Фотографии од Велес од 50-тите и 60-тите

Како изгледал градот во средината на минатиот век

Светот низ слика 08.02 - 14.02

Уште нешто од карневалите, за невремето на Јадран и Ла Манш, трка на камили, споменик на Боб Марли во Етиопија, дочек на кинеската Нова година,

Светот низ слика 01.02 -07.02

Време е на карневали, најмалито џуџест мајмун на светот, во Катар се вози велосипедска трка се игра голф..

Велес низ пожолтените фотографии

Како изгледал градот и животот во него, пред стотина години

светот низ слика 25.01 -31.01

Карневалот во Венеција, бела жирафа во Танзанија, парада на војската на Индија,наместо со санки возење по снег со кади,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »