Честит 8 ми март

Честитки за меѓународниот ден на жената

Црн Камен во зима

Замрзнатата вода во височина или должина,од 10-тина метри е вистинска реткост и природна убавина

СЕФТЕ !

Валентин Тошев ја доби првата нова регистарска табличка во Велес

Чеплес во снег до гуша

Тројца планинари по повеќе часовно пешачење стигна и престојуваа на Чеплес. Репортажа од оваа ретка слика која малкумина ја доживеале

Со мотокултиватор зимава се чисти снегот

ЈКП Дервен најде начин како мотокултиваторот да го користи за чистење на тротоарите

Велес под снег

Снегот го разубаве градот, создаде проблеми во животот а на децата им донесе радост

Семафорите не работат, гужви на крстосницата

Од петокот единствениот семафор во градот не функционира, владее законот на појаката кола

Снег до гуша, и повеќе

Како ЈП Македонија пат го чистеше снeгот на патот до ски центарот Кожуф

Велешките ракометар(к)и со поддршка за македонските репрезентативци

Членовите на РК Борец и Леов Бартек ја следеа средбата Македонија Србија со помош на општината

Сепак ќе го пливаат

Вардар пред Водици дотече

Ќе го пливаат или ќе го газат

Годинава за Водици Вардар со низок водостој

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »