Поплавата на Вардар од 1916(фото)

Како изгледал Велес тогаш, низ неколку фотографии. Што пишува за поплава во 1850, за замрзнувањето на реката 1833 година кој држел 32 дена

Езерото Младост преполно, уште пола метар за прелевање (фото)

За два дена се преполни езерото, кое цела есен се празнеше

Вардар се разлеа и поплави (фото)

Поради високиот водостој мостот кај Башино село одредено време беше забранет за сообраќај

Ако немате чадор а заврне, како да се заштитите

Како се снаоѓаат велешани во случај на дожд, кој овој период го има во изобилие

Светот низ слики 18.02 - 24.02

Во Банат произведен колбас долг 2км тежок 2 тона, има фестивал на лимонот и портокалот, мечка оди по јаже како акробат, војна водат и со чатали, карамболот во Дејтона, поплавите во Атина, во пустините на Аризона падна снег

Каде се клупите од Младински?

Кој ја уништува, поточно краде урбаната опрема

Светот е карневал

Како изгледаат карневалите ширум светот, кој се одржуваат во овој период

Светот низ слики 11.02 - 17.02

Како светот го пречека Валантиново, изложба на расни кучиња во САД, фотографии кои ја одбележаа минатата години но и го вознемирија светот

Релито Дакар низ слика

Возбудливости во Јужна Америка

Светот низ слики 04.02 - 10.02

Каде и со кого Роналдо го дочека 28 роденден, Шкода го произведе 15 милионитиот автомобил, Путин со рускиот патријарх, Папата со италијанскиот претседател, пречекот на Кинеската 4080 година, се бере цвеќе за Св. Валентин

Пролетно уредување на дрворедите

Се сечат гранките од дрвјата на улица 8-ми септември

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »