На мотори до Папрадиште

Дружење на велешките мотористи на илјада метри надморска височина, во некогашно Ѕвезданово.

Почина фотографот Љубе Манушев 1922 -2012

Велес остана без хроничар на времето. Остануваат за спомен неговите слики.Мајсторот по делата се познава.

Светот низ слики 20

Слики кои го пренесуват животот низ светот, глад, простести, демонстрации, човечка пирамида во Шпанија,време е на берење тикви и продажба

Светот низ слики 19

Зошто Лондон една вечер беше розов,на Јадран суште се бањаат во море иако има и невреме,протестите во светот не престануваат со различни мотиви, во Македонија се степаа навивачите на Варадар и Пелистер

Наместо матурска слика

Генерацијата економисти од 1959-та од економско во Скопје на прошетка и пастрмалија во Велес

Кој го облече Петре Прличко

Невкусен гест на некој наш сограѓанин

Светот низ слики 18

Што жените ќе носат следната година, што мажите ќе возат наскоро, протетстите низ светот не стивнуваат, во Романија направена најтешката салата од 19 тони, две сестри близначки избрани за мис на Либан која е поубава, во Хрватска плажите полни и натаму

За новите фризури, кои ги има се повеќе

Секој е свој на свој начин

Светот низ слики 17

Актерот Сашо Коцев се ожени, протести низ светот од разни мотиви, највисоката кула од лего коцки е изградена во Прага, најновите модели на автомобили на Порше и Мек Ларен, во Минхен започна најстариот фестивал на пивото со традиција од 179 години

Сабота 22 септември Ден без автомобили?

Вака празни најчесто се улиците и тротоарите во викенд, не поради високата свест на велешките возачи за Ден без автомобили

Учителке, најсакана

И во пензионерските денови пензионерките од ОУ Трајко Андреев се дружат

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »