Велигден и 1-ви април во детскиот свет

Како децата од Велес го одбележаа 1-ви Април, денот на шегата и Велигден.

Во пресрет на Велигден

Четиридневното празнување на Велигден започнува в петок а ќе трае до понеделник.

Невозможна мисија, отвори го пенџерчето

Како да се отвори овој прозор е дилема која е присутна 40-тина години! податок за ,,Гинис,, прозор кој откако е поставен не е отворен.

Награда

Што се можете да добиете, на некоја од велешките женски забави.

Снежен 8-ми март

Денот на жената во нескојдневен амбиент, во бело.

Големата вода

И Вардар и езерото Младост се полни со вода

Дрворедно шишање

И за нив треба нова трендовска фризура

Кој е крив?

Голот од ракометното е искршен бидејќи поразените не можеле да се помират дека има подобри од нив.

Вардар го поплави или го перe

Жителите на месноста Дворови, кај Детската градинка, времено останаа без летниковецот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »