Награда

Што се можете да добиете, на некоја од велешките женски забави.

Снежен 8-ми март

Денот на жената во нескојдневен амбиент, во бело.

Големата вода

И Вардар и езерото Младост се полни со вода

Дрворедно шишање

И за нив треба нова трендовска фризура

Кој е крив?

Голот од ракометното е искршен бидејќи поразените не можеле да се помират дека има подобри од нив.

Вардар го поплави или го перe

Жителите на месноста Дворови, кај Детската градинка, времено останаа без летниковецот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64

АНКЕТА »

Дали треба и натаму летно и зимско сметање на времето?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »