Светот низ слика за Новата година и првиот снег на Балканот

Како изгледаше светот на преминот од двете години.. и како кога падна првиот снег на Балканот

Светот низ слика 29.12 -03.01

Светот на преминот меѓу двете години

Велес ги одбројува часовите до Новата 2016-та (фото)

Како Велес е украсен за дочекот на новата година

светот низ слики 23.12 -27.12

Светот пред доаѓањето на Новата 2016-та, музичкиот бенд на ФК Арсенал, Дедо Мраз доаѓа на камила, на чамец, на слон.. Нова година некаде се чека на плажа.. ФК Барселона клупски светски првак

Светот низ слика 14.12 -20.12

шпанката Лалагуно Роја Мис на светот, двајца браќа на првите две места- во ски скокови, ученици во Авганистан, балон лета на д Струга

Најдобрите фотографии на 2015 според ТАЈМ

Војните и страдањата на луѓето, најчесто на оваа листа од фотографии

Најдобри фотографии од дронови за 2015

Дроновите стануваат вообичаен начин за добивање на нова перспектива кон светот

Прогласени најдобрите фотографии од конкурсот Разгледница од моето место

Организатор беше средното ,,Коле Неделковски,, а учествувале 250 фотографии

Светот низ слика 07.12 -13.12

Поршето на Џенис Џоплин продадено за 1,8 милиони долари, трки на Дедо Мразовци, Божикна атмосфера нзи светот

Велес низ слики 1912-1918

Низ германските и француски фотографии, од Архивот на Македонија. Пазарот, Вардар, отворање на Детската Болница...

светот низ слика 01.12 - 06.12

Како се красат Европските градови, пред новогодишно

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »