Светот низ слики 23.06-29.06

Со тапија- најгрдото куче на светот, најбистрото езеро на светот, како изгледа одблизу Марс, фестивал на светлото во Белгија

Светот низ слики 16.06 - 22.06

Какви се шапки се носат на коњските трки во Англија, на 16 јну во Естонија падна снег, мода ала франга во македонија, чадори ја покрија улицата во Струмица, најголемото џезве на светот е Босанско

Како се градеше салата 25 мај (фото)

Градена е во периодот 1977/82 и е дело на архитектот Нешов

Светот низ слики 09.06 - 15.06

Фудбалот го врти светот, био парк во Монтреал, кралицата Елизабета слави 88 роденден,

Светот низ слики 02.06 - 08.06

Големи крузери пловат по Јадранот, ретки птици конечно на фотографија, Јоксимовиќ се дружеше со децата од згрижувачки семејства од Скопје, Надал доби торта оти го славеше роденденто и го освои Ронал Гарос

Светот низ слики 26.05 - 01.06

изложба на олд тајмери во Скопје, избор на најмустаќ во Европа, во центарот на нови Сад се игра хокеј, пожарна пропадна среде пат

Светот низ слики 19.05 -25.05

Светот се воодушевува на цвеќето на разни саеми, Балканот се дави во поплави, каде се бразилците играат фудбал

Светот низ слики 12.05 -18.05

спорт, кан, уметност, моќ, сила. Што интересно се случуваше изминатата седмица

Отворено APEX CASINO во Велес (фото)

Ова е 11-то во Македонија и дел од ланецот казина низ Европа

Светот низ слики 05.05 - 11.05

Пандев и Лазаров со Куп пехарите в раце, не се одигра најдолгото оро во светот помеѓу Охрид и Струга, парада по повод Денот на победата во Москва, прошетка низ вселената, коњски трки во антички амбиент во Василево

Светот низ слики 28.04 -04.05

Јадран препловен од Бари до Херцег Нови за 12 часа, му летна капата на Папата, се чистат каналите во Амстердам, по жица над каналите на Брисел, пропагандни плакати од Прва светска војна, од Октомвриската револуција од Втора светска војна,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Каде го минавте летниот одмор?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »