Се пресекоа тополите покрај Вардар

ЈКП Дервен смирува дрвјата се стари

Вардар една година потоа

Лани ов време не поплави, годинава реката безмалку пресуши

За потокот повторно

До кoга ваквата слика ќе биде секојдневица за жителите на Потокот

Со Сораја и виното е послатко

Само да не се задушите...

Една сообраќајка во центарот, хаос во цел град

Огромни колони автомобили и нервозни шофери по сообраќајата во центарот на Велес

Шише вино испиено за 30 секунди, пита изедена за четири минути

На питијадата имаше и забавен дел во кој велешани одлично се снајдоа. Едни се натпреваруваа, други будно следеа. Првиот ден изедени 8 илјади пити, испиено 2 тони вино.

Окупирани тротоари

Откако полицијaта ги избрка автомобилите од тротоарите, тиe сега се освоени од пиљарите

Жолто -златната боја на есента на езеро Младост

Причина зошто треба да се посети ова место

Кога лисјата паѓаат

Секој ден овој трактор по четири пати се полни со лисја од главната градска улица

Сообраќајната полиција воведува ред

Неколку дена просторот од централните градски улици е исчистен од автомобили кои се паркираат по тротоарите

Албино животни

Како излгеда светот на животните во бело. Бел бел кит, бел паун, бел црн лешинар, бел крокодил, бела горила...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »