Што се создаде снегот и ниските температури

Интересни креации, кои заслужуваат внимание

Во бело, во бело

Кој победи во оваа свадбарска тепачка со снежни топки?

Лопатата в рака, снегот сам не се чисти

Некои за пример, други за сеир, ама снегот е тука и не може да се стопи. Под негова покривка се и спомениците на Рацин и Коњаникот

Велес во бело руво, падна првиот снег

Во неделата Велес беше под снежна покривка, за кратко

Светот низ слики 03.12.- 09.12

Што се беше интересно а не беше ударно, во светот во седмицата што измина

Семеен имот, како oд бајките

Семејство Салај од Грабовница, употреби 1,3 милиони светлики за убава атмосфера

Светот низ слики 25.11 - 02.12

Египеетскиот билдер има најголем бицепс на светот, азијска мода, танчерки или ранчерки од Куба, баба стара 82 години вози автомобил стар 103, како е украсена внатрешнста од Белата куќа,

Празници се ближат

Како изгледа Велес на помалку од месец дена пред Нова Година. Скромно

Светот низ слики 19.11 - 25.11

Македонија обоена во албанското знаме а Косово во американското Зошто, во близина на Белград свештеникот во исто време закажал и свадба и погреб, кој добил предност, процвета нагјолемиот цвет на светот кој не мириса туку смрди,

На Велес со љубов

Како го овековечи Велес професионалниот фотограф Ангел Георѓиев

Велес во магла

Магливо претпладне во градот, фотографирано од блиските ридови

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »