Зошто служат некои автомобили во Велес?

Функцијата иста како арабаџиска кола

Коцевски vs. Чадиев, за Велес

Како ќе се решаваат проблемите кои ги засегаат граѓаните, дивоградбите на Бабуна, узурпацијата на јавните површини од кафитериите, времените објекти? како до колектор и пречистителна станица за отпадните води во Вардар?

Светот низ слики 25.03-31.03

Светот низ фотографија, изминатите седум дена

Започнува сезоната на сладолед

Cо првиот ден на пролетта започна и продажбата на овој сезонски десерт

Светот низ слики 18.03 - 24.03

Најлесниот материјал на светот,работно место нуркач во канализација во Мексико сити, на чист понеделник во Атина се летаат учутми, кој што прави во парламентот во Украина пк се степаа

Светот низ слики 11.03 - 17.03

фотографија за спомен највисокиот и најнискиот човек на светот заедно, ролјс ројс изработен од чисто злато, комета што следен пат ќе мине покрај Земјата по 110 илјади години, како се гласа во Зимбабве

Чудо во Велес, на депонијата од згура процвета цреша!!!

Голема симболика на Прочка. Се роди нов живот, секој се бори за да го продолжи векот

Светот низ слики 04.03 -10.03

Кој е највисокиот човек на светот, сообраќајка во Индија воз со слон, специјалитети од змија, скакулци,

Се тече, се се менува, ама Среќна 2011-та останува

На билбордот во центарот, времето застана

Билборд опасен по околината

Лимовите од билбордот кој се распаѓа, се закануваат по минувачите и автомобилите

Светот низ слики 25.02 -03.03

Стадионите во Турнови и Штип под вода, како базени, по Брегалница воеза скутер, најстарта жена во светот, жената со најдолга коса, во Дубровник се капеа и во февруари,Колосеумот и Андалузија под снег, отворен највисокиот хотел во светот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

АНКЕТА »

Дали граѓаните ги почитуваат препораките за заштита од корона вирусот, да останат дома, да има растојание кога се чека во редица пред банка, маркет?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »