ОК Борец во победничка серија

Со три победи во серија одбојкарите на Борец пролетва најавуваат борба за разигрувањето и повторно враќање на клубот на старите позиции во овој спорт

Издупени топките за да не се одигра одбојкарски натпревар

Во просторијата каде ја чуваат опремата најдени се сите 15 одбојкарски топки, неодамна купени од спонзорот Форшпед од Солун Грција, дупнати.

Виктор Гигов ќе настапува во Јужна Кореја

Откако изминатите два месеци Гигов беше на проба во оваа екипа, одигра повеќе официјални турнирски натпревари по што деновие потпиша договор и заминува за градот Чонг Џу од каде доаѓа неговиот нов клуб.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

АНКЕТА »

2018-та е зад нас. Како ќе ја помните?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »