Штрајк на вработените во Фондот за здравство

Штрајкот е поради препораката од Владата од 9 јануари, за намалување на платите на вработените од ФЗО за 21 процент

Железничкиот патнички сообраќај нормализиран

Поради бојкот на вработените од службата Влеча на МЖ, возовите седум дена не сообраќаа

И повторно затворен за сообраќај регионалниот пат Велес - Градско, поради поставување заштитна мрежа

Претходно истата делница беше затворена и десетина дена од 15 до 25 јануари

Освен утринскиот и попладневниот воз од и кон Гевгелија, денес патнички возови немало

Патниците кои биле на Железничка во Велес и Скопје не добиле информација што се случува, зошто возови нема

Локалната власт бара промена на сообраќајното решение, улицата „8 септември“ да биде пешачка зона само во одреден дел од годината

Велес е единствен поголем град во Македонија кој нема пешачка зона во центарот

Набавката на машината за бележење на хоризонтална сигнализација мина без никакви реакции, жалби во постапка и изборот - кажа градоначалникот Колев

Тој го повика и ОЈО Велес да постапи за овој предмет и истражи

Студот ја зголеми потрошувачка на вода

ЈКП Дервен предупредува да не се оставаат чешммите да течат, туку да се заштитат со дебела ткаенина

Пладневниот патнички воз за Битола не замина

Патниците не добиле објаснување од МЖ зошто возот го немало на Железничка станица Скопје

ЈКП Дервен со реакција за наводите во медиумите дека не може да извршуваат дејност за бележење на хоризонталната сигнализација

Специјална шифра на дејност за „Обележување на хоризонтална сигнализација“ во Централниот регистар не постои

Општина Велес објави јавен повик за давање под закуп на „Еко-камп со парк на авантури“ на езеро Младост

Вкупната почетна цена на месечната закупнина изнесува 133.592 денари без ДДВ и се изнајмува на десет години

Регионалниот пат Велес - Градско среда и четврток затворен за сообраќај

Причина е поставување на заштитна мрежа на високите карпести делови покрај патот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

АНКЕТА »

Дали ФК Борец ќе го мине баражот и од есен ќе игра во Втората фудбалска лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »