Овој понеделник не започна санацијата на карпите на Цуцка, ама ќе почнела другиот понеделник

Инвеститорот со едно објаснување, изведувачот со друго

Од понеделник, 17 февруари ЈП за државни патишта најавува почеток на санацијата на карпите кај Цуцка

Инвестицијата е вредна 62 милиони денари а ќе се работи следните осум месеци

Сигурносните рампи викендов не работеа оти крадци го украле кабелот

Машиновозачите постапувале согласно дадените правила, пред секој премин сопирале, со звучен сигнал најавувале дека ќе минат и потоа со мала брзина го продолжувале патувањето

Здравствен дом со реконструиран покрив, кој прокиснуваше и беше азбестен

По изборите ќе се распишуваат конкурси за вработување доктори и медицински сестри во Итната помош

Продолжува реконструкцијата на старата водоводна мрежа

Деновиве се работи на обнова на водоводната мрежа на улица Даме Груев, следна на ред е Мирче Ацев

По две седмици, загадувањето на воздухот со ПМ 10 падна под дозволената вредност

Вчера измерени 48,4 мг на м3 што е пониска вредност од дозволената граница на 50 мг нам3.

Мицкоски од Велес- со новата програма ќе понудиме решение за реалните проблеми на граѓаните

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ ги посети Агриа, Лутекс и Ронтис и најави ако дојдат на власт, враќање на рамниот данок

Машиновозачите штрајкуваат, возовите стојат, патниците затечени

Министерот за транспорт и врски Сугарески апелира машиновозачите да продолжат со работа

Закупецот на Градски базен, ослободен од плаќање кирија, согласно вложените средства за реконструкција на објектот

Закупецот вложил 2,7 милиони денари и се ослободува од плаќање кирија за три години

Се продаде градежна парцела кај Касарна, ја купи Пододекор за нивна трета зграда

Интерес за купување на парцела наменета за изградба на хотел кај езеро Младост немало

Градоначалникот бара истрага дали завршните сметки на ЈКП Дервен биле изготвувани реално

За Коцевски е симптоматично, што додека е тој градоначалник има високо производство на вода, која паѓа во периодот кога не е, спротивно на тоа загубата на вода е висока кога тој е прв човек на општината а кога не е загубата е ниска

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159

АНКЕТА »

Каде го минувате слободното време за освежување летово, додека сте во Велес?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »