Продолжува реконструкцијата на старата водоводна мрежа

Деновиве се работи на обнова на водоводната мрежа на улица Даме Груев, следна на ред е Мирче Ацев

По две седмици, загадувањето на воздухот со ПМ 10 падна под дозволената вредност

Вчера измерени 48,4 мг на м3 што е пониска вредност од дозволената граница на 50 мг нам3.

Мицкоски од Велес- со новата програма ќе понудиме решение за реалните проблеми на граѓаните

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ ги посети Агриа, Лутекс и Ронтис и најави ако дојдат на власт, враќање на рамниот данок

Машиновозачите штрајкуваат, возовите стојат, патниците затечени

Министерот за транспорт и врски Сугарески апелира машиновозачите да продолжат со работа

Закупецот на Градски базен, ослободен од плаќање кирија, согласно вложените средства за реконструкција на објектот

Закупецот вложил 2,7 милиони денари и се ослободува од плаќање кирија за три години

Се продаде градежна парцела кај Касарна, ја купи Пододекор за нивна трета зграда

Интерес за купување на парцела наменета за изградба на хотел кај езеро Младост немало

Градоначалникот бара истрага дали завршните сметки на ЈКП Дервен биле изготвувани реално

За Коцевски е симптоматично, што додека е тој градоначалник има високо производство на вода, која паѓа во периодот кога не е, спротивно на тоа загубата на вода е висока кога тој е прв човек на општината а кога не е загубата е ниска

Протест на стечајните работници во Велес, си ги бараат неисплатените а досудени плати

На собирот говореа и политички претставници а нивното обраќање наиде на револт кај стечајните работници

Санирани се карпите под Градскиот саат, кои се одронуваа

Трајно е решен проблемот со безбедноста на пешаците и автомобилите

Промена на Деловник, со кој советниците ќе добиваат надомест согласно присуството на седниците

Претседавачот Коциќ бара помош од стручните лица и здруженија за промените на Деловникот

Се реконструира старата дотраена водоводна мрежа на улица Богдан Каракостев

Инвестицијата е вредна 8,2 милиони денари

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

АНКЕТА »

Дали ФК Борец ќе го мине баражот и од есен ќе игра во Втората фудбалска лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »